Lediga tjänster

jobb_448x252

Pon Equipment AB en av de främsta leverantörerna inom Caterpillars entreprenadmaskiner och närliggande produkter, samtidigt som Pon Power AB hanterar lösningar gällande Cat-motorer m.m. Vi har mer än 75 års erfarenhet som återförsäljare av Caterpillars produkter och i vårt utbudet finns över 100 maskintyper. 

Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehåll trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar. Vill du ta del av vår framgång? Ge din karriär en nystart och upptäck möjligheterna tillsammans med oss.

Det är du som anställd som gör skillnaden – på Pon arbetar vi med stor stolthet både för vårt varumärke och för bolaget. 

Fältservice, Linköping

2017-07-04

Just nu söker vi en person för fältservice i Linköping. Arbetet innebär underhållservice av Caterpillars produktprogram i Östergötland. Du kommer att rapportera till din Serviceledare som är placerad vid vår anläggning i Linköping.


Läs mer

Produktchef Service & Parts

2017-07-04

Vi söker en Produktchef Service & Parts.

Ansvarsområde: Verka för att utveckla produktionsområdet Reservdelar och service. Sammanhållande och övergripande ansvarig för EMS, CMA, PSCS, NPI, Builder, Calculator.

Läs mer

Safety officer till Pon Equipment Mining

2017-07-04

Brinner du för att arbeta med säkerhetsfrågor och vill arbeta nära verksamhet med många kontaktytor? Vill du bli vår nyckelperson i säkerhetsarbetet och få möjligheten att arbeta i en unik och spännande bransch med ett av världens största och mest välkända varumärken, då är det dig vi söker!

Läs mer

Utrustningsmekaniker placering i Eslöv

2017-07-04

Vi behöver förstärka vårt lag med 2 stycken nya medarbetare

Arbetet innebär att utrusta, prova och leveransbesiktiga Caterpillar entreprenadmaskiner enligt beställning från leveransavdelningen.  Man utrustar maskiner självständigt i våran verkstad både hydraulik samt elektronik arbeten förekommer. Lättare svetsning och tillverkning av tex fästen.

Läs mer

Fältmekaniker

2017-06-16

Vi söker en Fältmekaniker.

Vill du representera ett av världens starkaste varumärke? Nu har du chansen att bli en del av vårt team i rollen som fältmekaniker för region Syd.

Läs mer