Lediga tjänster

jobb_448x252

Pon Equipment AB en av de främsta leverantörerna inom Caterpillars entreprenadmaskiner och närliggande produkter, samtidigt som Pon Power AB hanterar lösningar gällande Cat-motorer m.m. Vi har mer än 75 års erfarenhet som återförsäljare av Caterpillars produkter och i vårt utbudet finns över 100 maskintyper. 

Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehåll trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar. Vill du ta del av vår framgång? Ge din karriär en nystart och upptäck möjligheterna tillsammans med oss.

Det är du som anställd som gör skillnaden – på Pon arbetar vi med stor stolthet både för vårt varumärke och för bolaget. 

MINESTAR Supervisor on Site med placeringsort Svappavaara

2017-04-18

Vi söker nu en Minestar Supervisor on Site med placeringsort Svappavaara

Läs mer

Vi söker en CRC-manager till vår anläggning i Boden

2017-03-15

Vi söker en CRC-manager till  vår komponentrenoveringsanläggning i Boden. Tillsättningen av tjänsten kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan snarast.


Läs mer

Serviceledare till Pon Mining

2017-03-02

Vi söker en Serviceledare till oss på Pon Mining, med placeringsort Boden

Läs mer

Servicekoordinator Karlstad

2017-02-26

Vi söker nu en person för att förstärka vår verksamhet i Karlstad i rollen som servicekoordinator.

Läs mer

Branch Manager till Pon Equipments verkstad i Umeå

2017-02-23

Vi söker en person med flerårig erfarenhet av personalledning i rollen som Branch Manager till vår verkstad i Umeå. Är det du?

Läs mer

Verkstadsmekaniker till CRC-anläggningen i Boden

2017-02-07

Vi söker nu en verkstadsmekaniker till vårat CRC (Component Rebuild Center) på Pon Mining i Boden.

Läs mer

Vi söker en teknisk produktspecialist inom i huvudsak Små-/medelstora hjullastare och BCP.

2017-01-30

Vi söker just nu en teknisk produktspecialist som kan vara med i dagens snabba teknikutveckling. Inom områdena Små-/medelstora hjullastare och BCP har du en teknisk spetskompetens och hjälper service att korta tiderna för översyn, underhåll och reparationer.

Läs mer

Pon Equipment söker en driven säljare till distrikt Stockholm/Sörmland/Västmanland

2017-01-12

Vi söker just en driven säljare till distrikt Stockholm/Sörmland/Västmanland!

Läs mer

Verkstadschef för verksamhetsområdet Östergötland med omnejd

2016-12-29

Som Verkstadschef ansvarar du för och leder Pon’s verksamhet för service och underhåll av Caterpillars entreprenadmaskiner inom ditt geografiska område. Företaget har en mindre serviceverkstad i Linköping men i allt väsentligt sker service och underhåll ute hos kund. Du har lönsamhets- och personalansvar för en verksamhet som omsätter närmare 10 MSEK på årlig basis. Teamet består a sju erfarna mekaniker. Tillsammans ska ni säkerställa att det finns en väl fungerande serviceorganisation som skapar förutsättningar för hög kundtillfredsställelse.

Läs mer

Fältservice, Göteborg

2016-11-29

Vi söker nu en person för fältservice i Göteborg. Arbetet innebär underhållservice av Caterpillars produktprogram i Göteborgsregionen. Du kommer att rapportera till din Serviceledare som är placerad vid vår anläggning i Göteborg.


Läs mer