Lediga tjänster

jobb_448x252

Pon Equipment AB en av de främsta leverantörerna inom Caterpillars entreprenadmaskiner och närliggande produkter, samtidigt som Pon Power AB hanterar lösningar gällande Cat-motorer m.m. Vi har mer än 75 års erfarenhet som återförsäljare av Caterpillars produkter och i vårt utbudet finns över 100 maskintyper. 

Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehåll trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar. Vill du ta del av vår framgång? Ge din karriär en nystart och upptäck möjligheterna tillsammans med oss.

Det är du som anställd som gör skillnaden – på Pon arbetar vi med stor stolthet både för vårt varumärke och för bolaget. 

Fältmekaniker

2017-06-16

Vi söker en Fältmekaniker.

Vill du representera ett av världens starkaste varumärke? Nu har du chansen att bli en del av vårt team i rollen som fältmekaniker för region Syd.

Läs mer

Finance Manager

2017-06-16

Vi söker en driven Finance Manager.

Som Finance Manager leder du företagets Service Center med ett övergripande ansvar för bolagets redovisning, månads-, kvartals och årsbokslut. Servicecentret stöttar alla Pon bolagen med redovisningstjänster.

Läs mer

MANAGER TILL PON EQUIPMENT MINING

2017-05-23

Vi söker en driven Chef till vår CRC anläggning (Component Rebuild Center) i Boden.

Vill Du leda en av Europas modernaste renoveringsanläggningar för Caterpillars största maskinkomponenter? Brinner du för teknik, kvalitet och för att utveckla affärer och verksamhet, då är det dig vi söker!

Läs mer

QUALITY ENGINEER TILL PON EQUIPMENT MINING

2017-05-23

Vi söker en driven Quality Engineer till vår verksamhet, med placering på vår anläggning i Boden.

Brinner du för att arbeta med optimering avseende kvalitet, effektivitet, produktivitet mm och att driva förändringsarbete? Vill du bli vår nyckelperson i kvalitetsarbetet och få möjligheten att arbeta i en unik och spännande bransch med ett av världens största och mest välkända varumärken, då är det dig vi söker!

Läs mer