Offshore

VEILIGHEID STAAT BIJ PON POWER HOOG IN HET VAANDEL EN ALS EEN VAN DE WEINIGE PLATINA DEALERS VAN CATERPILLAR HEBBEN WIJ DE MEEST UITGEBREIDE KENNIS IN HUIS OM DE OFFSHORE & DE OLIE- EN GASSECTOR TE BEDIENEN.

Offshore

Veiligheid en beschikbaarheid voor alles. Daar passen de motoren van Caterpillar bij, die voldoen aan de strengste certificeringen en (emissie)eisen. Maar dat geldt ook voor Pon Power. Veiligheid staat bij Pon Power hoog in het vaandel en als een van de weinige platina dealers van Caterpillar hebben wij de meest uitgebreide kennis in huis om de offshore en de olie- en gassector te bedienen.

Daarnaast zijn de krachtige schepen in de Offshore uitgerust om het zwaarste werk aan te kunnen. Of het nu gaat om het verslepen van grote objecten zoals boorplatformen, ankers, drijvende dokken en kranen of in diverse ondersteuning van de wind- en baggerindustrie. Dat vereist hoge betrouwbaarheid van de motoren. Maar deze scheepsmotoren moeten ook, zowel met lage als hoge belasting goed kunnen functioneren. Bent u op zoek naar een partner voor uw werkpaard? Kies dan voor Pon Power.

Pon Power helpt u niet alleen bij de juiste keuze van een Cat scheepsmotor of generator. Wij hanteren de ‘zero failure philosophy’: uitval is geen optie. Met onze uitmuntende serviceorganisatie, het online monitoren en gecertificeerde monteurs bent u verzekerd van up-time levering. Maar u kunt ook innovatie verwachten. Precies wat u nodig heeft voor uw vlootbeheer en om 100% beschikbaar te zijn. Wij zorgen ervoor dat u de veiligheid kunt bieden die van u wordt verwacht. Samen met onze klanten ontwikkelen wij groene oplossingen en zijn we altijd op zoek naar de laagste total cost of ownership.


Offshore sleep- en werkboten

Offshore sleep- en werkboten

Oil & Gas Offshore production

Oil & Gas

Pon Power Service

motorrevisie-219x139

Pon Power werkt met onderhoudsovereenkomsten op maat voor onderhoud van uw motor. Uiteenlopend van basis onderhoudsvormen tot en met full-service overeenkomsten. Daarnaast zijn er in Nederland meerdere servicevestigingen van Pon Power, waardoor we altijd dichtbij zijn. En wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!

Lees meer over de Pon Power service

Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

+31(0)78-64 20 560

Of neem direct contact op met uw lokale specialist

Alle contactpersonen

Altijd bereikbaar

Onze Service monteurs zijn 24 uur per dag,  7 dagen per week bereikbaar!  Service