Cat® Classic reservedele kan være et både billigere og bedre alternativ til reparationer, hvis du har en ældre Cat maskine. Cat Classic er et særskilt reservedelssortiment ved siden af de originale Cat reservedele.

Gennemtestede reservedele

Det er Cat ingeniører, der godkender Cat Classic, så du har garanti for, at produktet lever op til vores krav til form, anvendelse og funktionalitet. Alle reservedele bliver fremstillet af Cat godkendte leverandører, der overholder alle standardprocedurer for kvalitetssikring. 


Desuden udfører vi kvalitetskontrol på alle Cat reservedelslagre, så vi kan være sikre på, at vores kunder udelukkende får reservedele i bedste kvalitet. 

Vores hoveddistributionscenter Morton Metallurgical Lab i Morton, Illinois underlægger Cat Classic reservedele de samme kvalitetskrav og kontrolprocedurer, som anvendes til alle andre originale Cat produkter.

Vi yder standardgaranti på Cat Classic

Cat Classic produktsortimentet består af mere end 2700 reservedele til flere end 150 ældre Cat maskiner og motormodeller, og der kommer hele tiden flere til. Du får samme garanti som på standardreservedele fra Caterpillar.