Teknisk inspektion

Under et serviceeftersyn eller en teknisk inspektion kontrollerer vi din maskine på 152 områder, hvor komponenter eller systemer med kort varsel kan blive slidt ned eller gå i stykker.
Antallet af inspicerede kontrolområder afhænger af den enkelte maskine og af, om vi udfører stort eller lille serviceeftersyn. Vores inspektør udfylder et fast skema, hvor alle kontrollerbare tekniske områder på Cat® maskinen krydses af. Hver enkelt komponent, system, kobling, forbindelse og værktøj bliver set efter.

Måling giver viden
Kan det måles, så måler vi det: hydraulisk tryk, hastighed, tykkelser, diametre, strømstyrke. 
Vi sammenholder resultaterne med driftstimer og de acceptable værdier. Alle "våde" systemer kontrolleres for lækage, og vi ser nærmere på væskernes tilstand. Alle sliddele tjekkes for slør. Vi fjerner overtryk og tager yderligere sikringer under lup. Der er ikke det system eller den komponent, der ikke bliver set grundigt efter og kontrolleret. 

Inspektion og afrapportering
Den tekniske inspektion varer mellem seks og otte timer, afhængigt af maskintype og model. Efterfølgende modtager du naturligvis en detaljeret rapport.

Vil du have svar på, om din maskine har behovet?
Vores rådgivere besøger dig uden beregning og danner sig et førstehåndsindtryk, og på det grundlag kan I eventuelt aftale efterfølgende konsultationer. VisionLink

VisionLink er mere end blot overvågning af dit brændstofforbrug. Der er flere fordele ved at overvåge din maskinpark online - lige fra tyverisporing til driftsforstyrrelse.

Maskinovervågning

Kontakt os

Contact your local service representative Find navn, telefonnummer og email

Pon Equipment A/S

Park Alle 363
2605 Brøndby

Jens Olsens Vej 23
8200 Aarhus N

70252211

Vælg kategori og region

Alle kontaktpersoner