Graafmachines

Wij bieden een compleet assortiment van Cat® graafmachines. Of u nu een grotere graafdiepte, meer vermogen, een groter bereik, meer hefvermogen of meer zwenkkoppel nodig heeft, onze graafmachines bieden u meer voordelen bij uw werkzaamheden. Naast onze rupsgraafmachines, bieden wij ook mobiele graafmachines aas. Dankzij hun mobiliteit, snelheid, vermogen en betrouwbaarheid zijn de graafmachine op banden de meest veelzijdige machine in uw machinepark. Ongeacht de klus, wij kunnen u helpen bij de keuze van de beste graafmachine voor uw specifieke toepassing.

De juiste graafmachine voor iedere klus

Wij hebben voor elke toepassing een graafmachine in ons assortiment. Van een minigraafmachine met grote prestaties, veelzijdigheid en precisie in elke toepassing tot grote graafmachines voor geoptimaliseerde productiviteit, het minimaliseren van stilstand en het verhogen van comfort voor de machinist. 

Bent u op zoek naar de juiste graafmachine voor uw werkzaamheden? Klik dan op één van onderstaande categorieën of neem direct contact op voor een vrijblijvend advies op maat via 088-73 77 500. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Filter

Type

{facetGroupTitle}

Neem contact met ons op!

We horen graag van u op

088-7377500 of Stuur onze experts een bericht