Nieuwe Generatie Graafmachines

Header landingspagina - NGH

De Cat 320 en 323 nieuwe generatie graafmachines zijn, met hun rijke standaarduitrusting ontworpen voor ‘Best in Class’ prestaties en geschikt voor de middelzware tot de zwaarst denkbare toepassingen. Deze graafmachines leveren de snelheid, de efficiëntie en het vermogen voor uw zware toepassingen waarbij maximale productiviteit vereist is. Deze machines zijn standaard uitgerust met: Cat Grade Assist 2D, Assist functies en Payload.

 

tot 45 meer productiviteit tot 25 lagere verbruikskosten tot 15 lagere onderhoudskosten

Tot 45% meer productiviteit. De Cat 320 en 323 zetten een nieuwe standard in de industrie op het gebied van productiviteit. Beide modellen zijn ontworpen om operationele efficiëntie te optimaliseren en zijn uitgerust met Cat Grade 2D.

Alle Cat® graafmachines van de nieuwe generatie werden geoptimaliseerd dankzij een lager motortoerental en een nieuw hydraulisch systeem dat de efficiëntie vergroot en het brandstofverbruik verlaagd met maximaal 25%. Hierdoor levert u topprestaties tijdens het verbranden van minder brandstof en bespaart u bedrijfskosten op lange termijn.
 
De nieuwe Cat® graafmachines bieden langere en beter gesynchroniseerde onderhoudsintervallen en verrichten meer werk voor lagere kosten. onderhoudskosten worden verlaagd met maximaal 15% en ook de dagelijkse routine van onderhoudscontroles verloopt sneller, eenvoudiger en veiliger. Zo verkort u ook de onderhoudstijd.

Neem contact met ons op!

We horen graag van u op

088-7377500 of Stuur onze experts een bericht