Groen, grond & klein infra

Als ondernemer is het van belang dat machines en apparatuur goed zijn afgesteld en worden onderhouden.

Machines

Groen, grond & klein infra

Overal in ons land wordt gewerkt aan steden en parken. Het zijn uiteenlopende klussen: vandaag grond storten voor de aanleg van een tuin, morgen grond afgraven voor de aanleg van wegen. Als ondernemer is het van belang dat machines en apparatuur goed zijn afgesteld en worden onderhouden.

Pon Equipment verkoopt een breed assortiment aan compact machines waaronder; minigraafmachines, wielladers, schrankladers en verreikers. Deze compact machines zijn leverbaar vanaf 900 kilo en makkelijk te transporteren op een aanhanger.

Naast compacte machines biedt Pon Equipment verschillende mobiele graafmachines die, naast compacte machines, ook uitermate geschikt zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden binnen dit segment. Gunstige prijzen en een laag brandstofverbruik van deze machines maken het bedrijfsresultaat voor de afnemer aantrekkelijker.

Onderhoud kan door de afnemer zelf gedaan worden, maar wordt ook door Pon Equipment aangeboden. Zo zijn onderdelen op voorraad bij één van onze vestigingen van Pon Equipment en zijn servicemonteurs in heel Nederland werkzaam.

Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

088 - 737 75 00

Of neem direct contact op met uw lokale specialist