Cat Classic parts

Cat® Classic onderdelen vormen een reparatie-alternatief van hoge kwaliteit voor een lage prijs voor eigenaren van oudere Cat machines. Classic Parts vormen een aparte Cat onderdelenlijn als aanvulling op originele Cat-onderdelen. 

Onderdelen waarvan de kwaliteit is gecontroleerd
Cat technici keuren Cat Classic onderdelen en garanderen daarmee dat het product voldoet aan vorm-, passing- en functionele vereisten. Alle onderdelen worden gefabriceerd door leveranciers die door Cat zijn goedgekeurd, die allen standaardprocedures voor productkwaliteitsverzekering gebruiken. 

Ook op alle Cat onderdelenopslaglocaties worden kwaliteitscontroles uitgevoerd om te garanderen dat alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit naar klanten worden verzonden.

Het Morton Metallurgical Lab, gevestigd in het werelddistributiecentrum in Morton, Illinois (USA) onderwerpt Classic onderdelen aan dezelfde kwaliteitsbewakingsprocedures als alle andere originele Cat producten.

Standaard garantie op Cat onderdelen
De Cat Classic onderdelenproductlijn bestaat uit meer dan 2700 onderdelen voor meer dan 150 oudere Cat machine- en motormodellen en het aantal neemt continu toe. Op al deze onderdelen rust de standaardgarantie op onderdelen van Caterpillar.