Cat Filters

Een machine schoonhouden is een belangrijk aspect van het reduceren van de eigendoms- en expoloitatiekosten. Cat filters zijn ontworpen voor Cat motoren en Cat componentsystemen. Ze leveren de best mogelijke zuiverheid en prestaties. Deze bescherming verkort slijtage en verlengt de levensduur van componenten.

Bel ons via 088 - 73 77 500, kom langs op de vestiging of bestel direct uw filters via catparts@pon-cat.com

Waarom Cat Filters?

Wat doet vervuiling met de motor en waarom kiest u dan voor Cat filters? De motor vormt het hart van installaties voor aandrijving, voortstuwing en het opwekken van warmte en ...

Waarom Cat Filters?

Oliefilters

Caterpillar biedt een uitgebreid assortiment aan oliefilters voor uw Cat motor die uw motor en motorolie schoonhouden en uw motoronderdelen beschermen tegen slijtage.

Oliefilters

Luchtfilters

De luchtfilters van Cat hebben een radiale afdichtring waardoor ze beter afsluiten en makkelijker te vervangen zijn dan de gewone luchtfilters met een axiale afdichtring.

Luchtfilters

Brandstoffilter

Door de brandstof schoon te houden met behulp van hoogwaardige en zeer efficiënte brandstoffilters kan het brandstofsysteem optimaal functioneren. Brandstoffilters vangen deeltjes op tot ...

Brandstoffilter

Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

088 - 737 75 00

Of neem direct contact op met uw lokale specialist