Ijzerwaren

Cat® bouten, moeren, sluitringen, schroeven, klinknagels, veren etc
Veel klanten kiezen Cat®-ijzerwaren omdat Cat ijzerwaren maximale sterkte, maximale keuzemogelijkheden en maximale waarde bieden.

Cat ijzerwaren zijn stevig
  • Cat bouten voldoen aan of overtreffen de sterktespecificaties SAE Grade 8 en ISO 10.9. De bouten zijn gemaakt van fijnkorrelig staal met een meer uniforme microstructuur voor een grotere stugheid en betere breukweerstand. 
  • De hardheid van het boutmateriaal en de schroefdraadontwerpen bieden veel sterkte en weerstand tegen wegslijten van boutschroefdraad.
  • Cat boutkoppen overtreffen de SAE Grade 8-normen, waardoor deze minder snel slijten en beter herbruikbaar zijn.
  • Cat bouten en de bijbehorende sluitringen en moeren vormen een passend systeem, dat voor consequent hoge klembelastingen zorgt.
Ruime keuze aan ijzerwaren

Wij hebben voor u alle Cat bouten, sluitringen, moeren, schroeven, klinknagels, pennen en veren die u nodig hebt, zelfs de zelden gebruikte en moeilijk vindbare. We hebben ze beschikbaar in een groot aantal inchmaten en metrische maten met verschillende soorten coatings, afhankelijk van het beoogde gebruik.

Gemak en waarde
Wij hebben samen met het distributiesysteem voor Cat onderdelen in Grimbergen een complete voorraad hoogwaardige Cat ijzerwaren. 

Praktische Cat ijzerwarenkits voor uw werkplaats of reparaties op locatie zijn ook beschikbaar. Cat ijzerwaren zijn scherp geprijsd in vergelijking met andere hoogwaardige ijzerwaren. Cat ijzerwaren zijn beschikbaar in een groot aantal inchmaten en metrische maten, met twee verschillende soorten coatings.