Komptech

Pon Equipment BV is dealer van Komptech afval- en recyclingmachines en hiermee marktleider in de Benelux. Komptech machines zijn voorzien van een Cat® of Perkins motor waar al veel kennis van aanwezig is binnen Pon Equipment. Het volledige aanbod van machines en diensten bieden wij u aan in de hele Benelux.

Ons leveringsprogramma omvat nu meer dan 30 verschillende typen Komptech machines in verschillende capaciteitsklassen.Als Europees marktleider in zowel stationaire als mobiele installaties voor mechanische en biologische afvalverwerking en compostering dekken we alle essentiële processtappen in afvalbehandeling en de verwerking van biomassa zoals shredderen, windshiften, zeven, chippen en verkleinen. Bij Komptech staan innovatie, dynamiek, kwaliteit en het zo dicht mogelijk bij de klant hoog in het vaandel.

Daarnaast adviseren en bieden wij u adviseurs voor onderdelen en technisch advies. Pon Equipment geeft uitgebreid advies vóór aankoop van een machine, maar ook na de aanschaf is er volledige assistentie. Wij hebben een apart team dat u adviseert en bijstaat na de aankoop van een machine.Meer informatie kunt u vinden op www.pon-cat.com/komptech