Gouden Bulldozer

Machinisten zijn van groot belang voor onze klanten. Een vakbekwame machinist is de ambassadeur van zijn bedrijf. Hij zorgt voor een goede uitvoering van het werk, heeft het dagelijkse contact met de uitvoering, geeft advies en benut mogelijkheden voor meerwerk. Ook voor machinefabrikanten zoals Caterpillar vormen de gebruikers een belangrijke groep waar goed naar geluisterd wordt wanneer het aankomt op technische en praktische mogelijkheden van de machines. Vooral de inbreng met betrekking tot bediening en comfort wordt in dank afgenomen. 

Caterpillar heeft een historie van meer dan 85 jaar in Nederland met dealerschap en importeurschap sinds 2006 bij Pon Equipment en kent vele enthousiaste gebruikers. Wij willen graag de machinisten die zeer veel uren op Cat machines hebben gewerkt in het zonnetje zetten en we hebben daarom besloten die machinisten te onderscheiden. Deze onderscheiding bestaat uit een unieke Gouden Bulldozer die zal worden uitgereikt aan machinisten die aantoonbaar 50.000 uur op Cat machines hebben gedraaid. 

 Gouden Bulldozer

Kent u een machinist die hiervoor in aanmerking komt? 

Schrijf of mail dan naar: kirsten.wijngaarden@pon-cat.com

Pon Equipment BV
Aanvraag Gouden Bulldozer
T.a.v. Afdeling Marketing - Kirsten Wijngaarden
Rondebeltweg 41 1329 BP Almere 

Wij zullen u vragen het aantal draaiuren op de een of andere manier aan te tonen, in nader overleg met de machinist en/of een mogelijke bedrijfsadministratie. Alle aanmeldingen voor deze unieke onderscheidingen kunnen op verzoek vertrouwelijk worden behandeld.

Bent u op zoek naar een bulldozer? Kijk dan hier.