Over Pon Equipment

Als dealer biedt Pon Equipment totaal oplossingen. Op uw wens kunnen efficiënte en betrouwbare Cat machines (zowel nieuw, gebruikt als huur) worden voorzien van speciale functies en maatwerk of modificatie passend binnen uw activiteiten. 

Als totaal aanbieder vullen wij ons dienstenpakket aan met verschillende financieringsmogelijkheden, onderhoudscontractvormen en ruime onderdelenvoorzieningen. Neem geen risico tot stilstand, wij adviseren u hierover.

‘Wij sparren graag met u om tot de meest winstgevende oplossing te komen. Dit doen wij al sinds 1926. Met uw kennis van business en onze kennis van materieel en onderhoud’ 

We bieden u nog meer... 
Moderne werkplaatsen, die voldoen aan de hoogste wereldwijde normering van leverancier Caterpillar, bieden mogelijkheden om uw machine volgens de standaarden te onderhouden. Van onderhoud en reparatie tot garantie en financiering. Het resulteert uiteindelijk in een interessante restwaarde voor u. 

‘Bij u op locatie of vanuit onze vestigingen adviseren wij u graag over de toepassing voor uw business. Of u vragen heeft over één machine of meerdere? U blijft voor ons de belangrijkste kenner’ 

Onze service breiden we uit met advies over de staat van de machine (monitoring als olie e.d.), fleetmanagement en meer. Daarnaast kunnen wij ook helpen met trainingen voor machinisten en klimmen op de CO2 prestatieladder. 

Vestigingen 
Pon Equipment heeft vestigingen in Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en is een werkmaatschappij van Pon Holding BV. In totaal werken er in Nederland voor Pon Equipment circa 260 mensen, waarvan 130 monteurs. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere met daarnaast vestigingen in Beilen, Moerdijk en Valkenswaard. 

Als werkmaatschappijen van Pon Holding vertegenwoordigen Pon Equipment en Pon Power producten van Cat. Waarbij Pon Power specifiek de Cat motoren en generatoren en Pon Equipment onder andere de volledige lijn Cat grondverzetmachines.

Dealerschappen
Pon Equipment is marktleider in grondverzet en recyclingmaterieel. We hebben dealerschap van Cat grondverzetmachines, Multidocker overslagmachines, Komptech afval- en recyclingmachines en McCloskey recyclingmachines. Partners adviseren over uitrustingsstukken en machinebesturingsystemen als 3D GPS.

Lees hier de beleidsverklaring van Pon Equipment.