Level 1: ACCESS

NAUWKEURIG EN TIJDIG INZICHT IN UW EIGEN MACHINES

Met VisionLink® heeft u gemakkelijk toegang tot uw eigen machines. Dit softwaresysteem geeft in één oogopslag het brandstofverbruik, de urenstanden, eventuele storingsmeldingen en locatie van uw machines weer. Zeer nauwkeurig en op tijd.

VisionLink geeft u op afstand toegang tot uw eigen machinepark. Via een gebruiksvriendelijke (mobiele) website kunt u snel zien wat uw machine verbruikt, waar de machine zich bevindt en wat de gesteldheid is van de betreffende machine.

Level 1 geeft u de mogelijkheid om online controle te krijgen over uw machines. Door middel van een training wordt u het gebruik van de VisionLink software helder uitgelegd, zodat u direct aan de slag kunt. Daarnaast heeft u via de CAT PartStore™ de mogelijkheid om online onderdelen voor uw machines te bestellen. Het afleveren van onderdelen op uw locatie is kosteloos via deze PartStore.

Klik hier voor een compleet overzicht van alle levels.

Level 1: ACCESS is inclusief:

•    Op afstand toegang tot uw machinepark
•    Nauwkeurig en tijdig inzicht
•    Training voor snel gebruik VisionLink
•    Bestellen en kosteloos afleveren van onderdelen via de PartStore


Wilt u meer weten over CAT® EMSolutions, onze service op maat, neem dan contact op met één van onze accountmanagers op telefoonnummer 088-73 77 500 of stuur een e-mail naar service@pon-cat.com

Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

088 - 737 75 00

Of neem direct contact op met uw lokale specialist

Offerte onderhoud

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontvang een offerte