Med Pon finner du maskinen som passer for deg.

Pon Equipment tilbyr et bruktkonsept som vi kaller Pon Used - Machines for all. 

Konseptet er utviklet med deg som kunde i fokus. Målet er at det skal være lettere for deg å finne en brukt maskin som passer dine behov og din lommebok. 

Konseptet innebærer tre ulike kategorier som skiller de brukte maskinene våre fra hverandre og som klart og tydelig beskriver maskinene. Den første kategorien, Cat Certified Used, kjenner de fleste fra før. I tillegg kan du velge Verified Used eller Fair Used. Valget er ditt, vi har maskiner for alle.

Vårt sortiment av bruktmaskiner består av både maskiner fra Caterpillar og fra andre produsenter. Vi tar også inn en del yngre maskiner fra Pon Rental og selger dem som en del av bruktkonseptet.

Klikk på bildene under for å finne ut mer om de nye bruktkonseptene.

 

Hver maskin vi tar inn gjennomgår grundige inspeksjoner av våre mekanikere slik at vi kan garantere korrekt tilstand på maskinene. Basert på dette kan du ta den riktige avgjørelsen for deg og ditt firma. Valget er ditt om du ønsker å kjøpe maskinen som den er, eller om du ønsker en oppgradering av maskinen slik at den kan tilpasses dine ønsker og behov.

Finner du ikke maskinen du leter etter hos oss? Da anbefaler vi at du at du søker på catused.com

Kontakt oss

Contact your local service representative Finn din selger eller ditt verksted her!

Hovedkontor, Oslo:
Tlf: 815 66 500
Bølerveien 60
2020 Skedsmokorset

Alle kontakter