Rekordsalg for Team Pon

10 600 000 kg Cat-stål levert første halvår.

30.06.2016

Aldri har det blitt levert flere Cat-maskiner første halvår. Da klokken slo 18:00 i går den 30. juni, var det levert 552 nye Cat-maskiner. Dette tilsvarer 10 600 000 kg Cat-stål. Snittvekten havnet på 19,2 tonn. I antall maskiner er dette en vekst på 35 % mer enn i fjor, og veksten er jevnt fordelt på små og store entreprenører, samt gjennom det nye samarbeidet med Felleskjøpet.

Et sterkt marked
- Vi er svært fornøyd med å ha en så stor vekst dette året, sier markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment AS. - Vi trodde på et marked som var flatt eller muligens litt ned, men der tok vi feil for første gang på mange år. Nå får vi vente å se på MGF-tallene, men jeg har stor tro på en høy total også for 2. kvartal i år. Prognosene på anlegg er gode og vi tror også fortsatt på et sterkt marked for husbygging selv om det selvsagt er regionale forskjeller som er drevet av oljebremsen. Norsk økonomi er bygget på langt mer enn bare olje og gass, og vi har vel sett at norsk økonomi er ganske robust. At markedet for anleggsmaskiner vil bli særlig større nå, er vanskelig å forestille seg, men at det vil holde seg sterkt en stund fremover er vi ikke i tvil om, sier Espen Paulseth.

Sterkt sammensveiset team

- Klargjøringsteamet vårt er en av de mest effektive teamene i Europa. Gutta har jobbet i trange omgivelser og det handler om at de har en stor «passion to perform», og vi gleder oss til å se hva vi kan klare å få til i de nye lokalene til høsten, sier Morten Hansen, sjef for klargjøring i Pon Equipment.

Investert for framtida

Som mange vet, har vi vokst ut av våre lokaler i Brobekkveien. Tidligere har vi gjort tiltak som å flytte aktivitet ut fra Oslo på grunn av plass og tilgang på mekanikere. Avdelingen på Rygge har blitt en solid avdeling for klargjøring og reparasjoner, og avdelingen på Rudshøgda har blitt et nasjonalt senter for bruktmaskiner. Til høsten flytter resten. Det nye Pon-anlegget på Berger litt utenfor Oslo står klart til overtakelse i september, og vi planlegger flytting i oktober. Med vårt nye anlegg kan vi ta enda bedre vare på våre kunder, ansatte og maskiner. Lokalene ligger rett ved E6 med enkel adkomst. Vi planlegger effektive verksteder og smart logistikk hvor kunden er i sentrum. I tillegg til dette, åpner vi også ny avdeling 26. august i Ålesund.

Kundetilfredshet er viktig
- Vi jobber for best mulig kundetilfredshet, og er alltid opptatt av enda flere fornøyde kunder enn hva vi allerede har i dag. Dette oppnår vi med å kontinuerlig jobbe med å øke kvaliteten på vårt håndverk og leve opp til vårt merkevareløfte om at «We take care of it.» Vi ønsker at kundene skal se på Team Pon som kunnskapsrike, personlige og dedikerte til deres suksess som vi skal levere gjennom god service og smarte løsninger, avslutter Espen Paulseth. 

 

Høyoppløselige bilder kan du laste ned her>>

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:

Espen Paulseth, Markedsdirektør i Pon Equipment og Pon Rental AS. Tlf: 907 67 238, e-post: espen.paulseth@pon-cat.comShare