Falske epost fakturaer fra Pon Equipment as

"Svindel/virus" e-post hvor Pon Equipment as står oppført både i emnefeltet og signaturen

08.03.2017

Vi ber alle våre kunder sjekke avsender på e-postfakturaer som tilsynelatende kommer fra oss da vi er gjort oppmerksomme på at det høyst sannsynlig er falske fakturamailer i omløp. NB! Ingen e-poster med avsender Pon Equipment as er fra Pon Equipment AS da vi ikke skriver firmanavnet vårt med as i små bokstaver. I tillegg inneholder disse falske fakturamailene betalingsinformasjon og link til Dropbox, et nedlastingssystem Pon Equipment AS ikke benytter seg av.

Vi ønsker samtidig å gjøre oppmerksomme på at vi verken har endret kontonummeret vårt eller innført andre rutiner for å sende ut fakturaer. 

Dersom faktura mottas på andre mailadresser enn normalt, eller bankkontonummeret er forskjellig fra tidligere, så er det sannsynligvis en falsk faktura. Ikke klikk på linken på e-posten da den kan inneholde et virus som kan kryptere maskinen slik at dataene blir utilgjengelige. Vi har registrert at dette er en svindelform som fått stor utbredelse den siste tiden, og vi beklager at vi nå også ser ut til å ha blitt rammet.


Med vennlig hilsen

Pon Equipment AS

Share