Overhaling

Gi din gamle maskin nytt liv med Pon Equipment

Hos oss kan du få utført tilpassede overhaling og ombygging av drivverket på maskinen din. Dermed får maskinen både nytt liv og ny verdi!

Overhalingsalternativene inkluderer det siste innen kritiske og tekniske oppdateringer for din maskin. Overhalingskostnader utgjør bare en brøkdel av kostnaden det medfører å kjøpe nytt, og i tillegg gjøres det en grundig gjennomgang og mange tester før maskinen settes tilbake i drift. 

Vi gir deg tryggheten av særdeles profesjonelle servicemekanikere og Caterpillar's originale deler ved overhaling av maskiner.

Alle overhalinger gjennomføres etter nøye planlegging i samråd med deg som kunde. På den måten gjøres jobben mest mulig effektivt, og man unngår lange driftsavbrudd. Standard delegaranti er alltid inkludert. I tillegg kan vi tilby finansieringsløsninger i samarbeid med Cat Finance.

Produksjonstilpasset renovering

Vi overhaler motor, pumper, drivverk og aksler, hydraulikk og elektrisk anlegg, samt lakkerer maskinen på nytt. Hele maskinen får et nytt liv, tilpasset produksjonsformålet.

Kundetilpasset renovering

Overhaling av hovedkomponenter tilpasset dine ønsker og behov

Kontakt oss

Contact your local service representative Finn din selger eller ditt verksted her!

Hovedkontor, Oslo:
Tlf: 815 66 500
Bølerveien 60
2020 Skedsmokorset

Alle kontakter

SOS Oljeservice

SOS Oljeservice

Logg inn.

VisionLink

Få oversikt over maskinene dine med VisionLink.

Les mer

Share