Serviceløsninger

Våre serviceløsninger er laget for å ta seg av jobben som du selv ikke ønsker å gjøre og for å gi deg en enklere hverdag

Vi jobber for at du skal oppleve oss som en leverandør som du kan stole på og som gjør din hverdag enklere.

Vårt viktigste virkemiddel for å få til dette er vårt serviceapparat. Rask tilgjengelighet på mekanikere der din maskin befinner seg er vårt mål.

Et annet virkemiddel er teknologi. Med enkle verktøy kan du skaffe deg oversikt over dine maskiner, bestille service og deler og se din servicehistorikk hos oss - der du befinner deg, når det passer for deg.

Under kan du lese mer om det vi har å tilby. For å vite hva som er riktig serviceløsning for deg er det to enkelte spørsmål du bør stille deg:

  • Hvor viktig er oppetiden på din maskin? Hvilke kostnader og ringvirkninger vil evt. driftsstans medføre?
  • Hvor mye av vedlikeholdet er du i stand til å ta deg av selv?

Med en god serviceløsning i ryggen kan man oppdage slitasje og feil på et tidlig tidspunkt slik at dyre skader og kostbare driftsstans kan unngås. Vi har mekanikere og verktøy spesielt for vedlikehold av Cat-maskiner. Dermed sparer du kostnaden av å ha eget reservedelslager, egne mekanikere og verksted. Ikke minst sparer du tid på hver reparasjon ved at våre mekanikere og oljelaboratorium enkelt og raskt kan feilsøke problemene ved maskinen, skaffe de rette delene og utføre reparasjonen effektiv for deg.


EMSolutions - serviceløsninger etter ditt ønske og behov.

Tjenester som gjør din hverdag enklere

Som en mekaniker trenger en skiftenøkkel for å gjøre jobben sin, er EMSolutions et verktøy for deg som ønsker å planlegge vedlikehold og oppdrag for dine maskiner rett fra kontorstolen.

VisionLink - ha kontroll over din maskin

VisionLink er en webportal der informasjon om din maskin er gjort tilgjengelig i oversiktlige rapporter og analyser. Du kan hente ut informasjon om drivstofforbruk, produktivitet, maskinens lokasjon, resultater fra olje- og væskeanalyser, varsler om feilkoder og kommende serviceintervaller, samt advarsel dersom maskinen flyttes eller benyttes utenom angitte steder og tidspunkt. VisionLink abonnement er gratis på nivå tre av EMSolutions, men kan kjøpes på de to lavere nivåene. Du kan også benytte My.Cat.com som er en enklere variant og som er gratis.  
EMS_Levels_ENG-01            

SOS Oljeanalyse

Vår oljelab tilbyr en unik tjeneste der de ikke bare analyserer partikkelinnholdet i oljen, men kan også identifisere hvor slitasjen i din maskin har oppstått. Våre formenn kontakter deg umiddelbart dersom laborantene våre finner alvorlige feil hvor det er kritisk at maskinen stanses for å unngå havari. Dette er en rimelig forsikring mot uønsket og kostbare reparasjoner eller driftsstans. SOS oljeservice inngår i alle nivåene av EMSolutions (kun gratis 1. året på nivå 1 og 2).
EMS_Levels_ENG-01

Parts.Cat.com - delebestilling på nett

Parts.Cat.com er vår delebutikk på nett. Her kan du bestille deler når det passer for deg på hvilken som helst elektorinsk flate (smarttelefon, nettbrett, PC) du har tilgjengelig.
EMS_Levels_ENG-01  

 

Velg en serviceavtaler som gir deg bedre nattesøvn

Cat EMSolutions er et servicetilbud som skal optimalisere din daglige drift, spare inn på kostnadene dine og øke produktiviteten. For at servicetilbudene våre skal passe til din bedrift har vi delt inn løsningene i tre nivåer.  

EMS_Levels_NORSK-01-TILGANG-web
   EMS_Levels_NORSK-03-Radgivning-Web    EMS_Levels_NORSK-03-PARTNER-Web

Tilgang/Punktservice

 

Pon V-service/Pon Pluss

 

Pon Premium/Fullservice

Følger med alle nye Cat maskiner kjøpt hos oss. Her får du en enklere hverdag med verktøy som My.Cat.com, oljeanalyse det første året og tilgang til Parts.Cat.com.

 

En ypperlig serviceløsning for deg som foretrekker å gjøre reparasjoner selv, men vil overlate vedlikeholdsservicen til oss.

 

En serviceløsning for deg som vil overlate alt av reparasjoner og vedlikehold til oss og kun fokusere på din daglige drift. Vi spesialtilpasser ved behov.  
Kontakt oss

Contact your local service representative Finn din selger eller ditt verksted her!

Hovedkontor, Oslo:
Tlf: 815 66 500
Bølerveien 60
2020 Skedsmokorset

Alle kontakter

Pon Pluss

Pon Pluss = EMSolution Level 4 + Delegaranti 3 år/6000 timer


Pon Pluss

Pon Premium

Pon Premium = EMSolutions level 5 + delegaranti 5 år/8000 timer


Pon Premium

VisionLink

Få oversikt over maskinene dine med VisionLink.

Les mer

Share