Serviceløsninger

Vi tilbyr ulike serviceløsninger som er laget for å ta seg av jobben som du selv ikke ønsker å gjøre

Pon Equipment AS tilbyr en rekke serviceløsninger der dine servicebehov til enhver tid ivaretas.

Vi ønsker at du velger oss som din maskinleverandør basert på den høye kvaliteten på våre produkter, og enda viktigere, at du som kunde får den servicen du og din Cat maskin fortjener.

Ved å inngå serviceavtale med oss kan vi garantere at mer tid brukes på ditt arbeid uten unødige bekymringer for maskinens "helse". Du kan bedre planlegge vedlikeholdet og kostnadene dine, samt utføre planlagte, mindre kostbare driftsstanser. Med en god serviceløsning kan man oppdage slitasjer og feil på et tidlig tidspunkt slik at dyre skader og uhell kan unngås.

Vi har mekanikere og verktøy spesielt for vedlikehold av Cat-maskiner. Dermed sparer du kostnaden av å ha eget reservedelslager, egne mekanikere og verksted. Ikke minst sparer du tid på hver reparasjon ved at våre mekanikere og oljeanalyser enkelt og raskt kan identifisere problemene ved maskinen, skaffe de rette delene og utføre reparasjonen effektiv for deg.


EMSolutions - serviceløsninger etter ditt ønske og behov.

Som en mekaniker trenger en skiftenøkkel for å gjøre jobben sin, er EMSolutions et verktøy for deg som ønsker å planlegge vedlikehold og oppdrag for dine maskiner rett fra kontorstolen. 

Cat EMSolutions er et servicetilbud som skal optimalisere din daglige drift, spare inn på kostnadene dine og øke produktiviteten. For at servicetilbudene våre skal passe til din bedrift har vi delt inn løsningene i fem nivåer.    

EMSolutions gir deg den graden av kontroll på ditt vedlikehold som du føler at du har behov for, for å ha en lønnsom drift. Vi sørger for å gi deg den informasjonen du trenger for å oppnå optimal maskinutnyttelse, høyest mulig produksjon og minimale driftskostnader.      

Les mer om det som inngår i EMSolutions her og last ned vår brosjyre.   

VisionLink-2
VisionLink er en webportal der informasjon om din maskin er gjort tilgjengelig i oversiktlige rapporter og analyser. Du kan hente ut informasjon om drivstofforbruk, maskinens lokasjon, resultater fra olje- og væskeanalyser, varsler om feilkoder og kommende serviceintervaller, samt advarsel dersom maskinen flyttes eller benyttes utenom angitte tidspunkt og steder. VisionLink inngår i alle nivåer av EMSolutions.
 
EMS_Levels_ENG-01    
 SOS
Vår oljelab tilbyr en unik tjeneste der de ikke bare analyserer partikkelinnholdet i oljen, men kan også identifisere hvor slitasjen i din maskin har oppstått. Våre formenn kontakter deg umiddelbart dersom laborantene våre finner alvorlige feil hvor det er kritisk at maskinen stanses for å unngå havari. Dette er en rimelig forsikring mot uønsket og kostbare reparasjoner eller driftsstans. SOS oljeservice inngår i alle nivåene av EMSolutions (kun gratis 1. året på nivå 1 og 2).
 EMS_Levels_ENG-01    
 FILTERKIT
Velger du nivå 3 eller høyere i EMSolutions får du tilsendt en pakke Cat filter til din maskin på det tidspunktet det er anbefalt å skifte. Dermed slipper du å følge med på når det er tid for å skifte filter.  


   

 
Våre populære serviceavtaler gir deg full trygghet på at maskinen din er i topp stand og følger service-intervallene Caterpillar anbefaler. Originale Cat deler, dyktige mekanikere og full servicehistorikk sørger for en maskin du kan stole på og som gir deg høy gjensalgsverdi den dagen du skal bytte maskin.
  
 Last-ned-brosjyre
 

 
 
     

 

 
 

Kontakt oss

Contact your local service representative Finn din selger eller ditt verksted her!

Hovedkontor, Oslo:
Tlf: 815 66 500
Bølerveien 60
2020 Skedsmokorset

Alle kontakter

Pon Pluss

Pon Pluss = EMSolution Level 4 + Delegaranti 3 år/6000 timer


Pon Pluss

Pon Premium

Pon Premium = EMSolutions level 5 + delegaranti 5 år/8000 timer


Pon Premium

VisionLink

Få oversikt over maskinene dine med VisionLink.

Les mer

Share