VisionLink - verktøy for full kontroll på din maskin


Liker du å ha kontroll på maskinene - selv om du og maskinene dine ikke befinner dere på samme sted? VisionLink Unified Suite gir deg denne muligheten.
Gjennom Caterpillars avanserte webløsning er det mulig å lese ut informasjon som dieselforbruk, maskinens lokasjon, feilkoder, resultater fra innsendte oljeprøver, lastevekt og sykluser (kun hjullastere), rapporter fra Trimble måleutstyr samt rapporter om utnyttelse og belastning på din maskin i referanse til andre maskiner i Nord-Europa m.m. Med denne typen informasjon blir det enklere å planlegge og disponerer maskiner og førere slik at unødvendig nedetid blir unngått og utnyttelsesgraden blir bedre.

HVORDAN FUNGERER DET?

Maskinen trenger en Product Link modul som er koblet til viktige sensorer på maskinen. Via GSM eller satellitt overføreres dataene fra maskinen til en webportal hvor informasjonen formidles på en enkel og oversiktlig måte. Slik kan du sitte på kontoret og få nødvendig informasjon om maskinene på et anleggsområde.  

VisionLink Unified Suite inngår i EMSolutions - en serviceløsning bestående av flere nivåer der du selv velger hvor mye du ønsker å utføre av vedlikehold på din maskinpark. Fra 1. januar 2017 er det kun Cat Daily som er gratis. Når endt prøveperiode på VisionLink Unified Suite utløper er det viktig at du si opp abonnementet ditt dersom du kun ønsker tilgang til daglig maskindata. Les mer om Cat Daily og VisionLink i vår brosjyre.

 

EMS_Levels_ENG-01Kontakt oss

Contact your local service representative Finn din selger eller ditt verksted her!

Hovedkontor, Oslo:
Tlf: 815 66 500
Bølerveien 60
2020 Skedsmokorset

Alle kontakter

Cat EMSolutions

CAT EMSOLUTIONS
Les mer

SOS Oljeservice

SOS Oljeservice

Logg inn.

Share