Spesialtilpasninger

Vi gjør spesialtilpasninger på alle typer maskiner fra Cat

Pon Equipment har et svært godt teknisk team som kan møte de ønskene du måtte ha. Vi gjør spesialtilpasninger på alle typer maskiner fra Cat. Her kan du se noe av det vi har gjort.

MINIGRAVER

Spesialtilpasning minigraver2

En stund tilbake kom en kunde til oss og etterspurte en liten gravemaskin som kunne løftes av helikopter. Løftekapasiteten til helikopteret var på 1250kg, og kunden ønsket en så stor gravemaskin som mulig.

Resultatet: En Cat 302.5C som ble gjort så lett som mulig, og som samtidig kunne demonteres slik at maskinen kunne fraktes i tre deler. Det ble montert hurtigkoblinger på beltevanger, graveaggregat og motvekt. Demontering og montering kan utføres av én person, og tar ikke mer enn 30 minutter.


DUMPER

Spesialtilpasning dumper2

Store Norske hadde et ønske om å bruke en Cat 740B til å frakte kull over en isbre på Svalbard. For å utnytte lastekapasiteten til Cat 740B, måtte volumet på kassa økes slik at det ble plass til 39 tonn kull. I tillegg måtte kassa lukkes, slik at det ikke blåste ut kull under transport over breen.

Resultatet: En Cat 740B der sidene på kassa ble bygget opp én meter og den fikk topphengslet baklem med mekanisk låsing. På toppen ble det montert på et hydraulisk kapell av den samme typen lastebiler bruker på asfaltbaljer for å hindre kullet i å blåse ut. Det totale volument endte på 44m3.


GRAVEMASKIN

Spesialtilpasning gravemaskin

AF Decom var på jakt etter en maskin til rivearbeid med en større rekkevidde enn en standard maskin, men som skulle kunne brukes og selges som en standard gravemaskin.

Resultatet: En 324E, der innfestningspunktet for løftesylinderne ble flyttet på undersiden av bommen. Slik kan kunden flytte innfestningspunktet etter hva maskinen skal brukes til, og eventuelt kan det alternative innfestningspunktet fjernes slik at den kan selges som en standard maskin.

Kontakt oss

Contact your local service representative Finn din selger eller ditt verksted her!

Hovedkontor, Oslo:
Tlf: 815 66 500
Bølerveien 60
2020 Skedsmokorset

Alle kontakter

SOS Oljeservice

SOS Oljeservice

Logg inn.

VisionLink

Få oversikt over maskinene dine med VisionLink.

Les mer

Share