Begagnatkoncept

Vi på Pon Equipment har nöjet att introducera ett nytt begagnatkoncept som vi valt att kalla: Pon Used - Machines for all.

Konceptet är utvecklat med dig som kund i fokus. Målet är att det skall vara lättare för dig att hitta en begagnad maskin som passar dina behov och din plånbok. Det nya koncept inom begagnade maskiner ger dig som kund en mer prisvärd investering.

Det nya konceptet innebär att vi delar in våra begagnade maskiner i tre olika kategorier. Den första kategorin, Cat Certified Used, känner de flesta igen sedan tidigare. Som komplement kan du nu välja Verified Used eller Fair Used. Valet är ditt, vi har maskiner som passar alla!

Vårt sortiment av begagnade maskiner består av både maskiner från Caterpillar och från andra tillverkare.

För att kvalificera sig för stämpeln CCU eller Pon Verified Used måste en maskin uppfylla olika kriterier annars faller den in under Pon Fair Used.
Klicka på bilderna nedan
för att läsa mer om de olika kategorierna:

   

Varje maskin vi tar in genomgår en grundlig inspektion av våra mekaniker så att vi kan tillhandahålla en korrekt och detaljerad konditionsrapport på maskinen. Baserat på rapporten kan du ta det slutliga beslutat för dig och ditt bolag. Valet är ditt om du önskar att köpa maskinen som den är, eller om du önskar en uppgradering av maskinen så att den anpassas efter dina önskade behov.

Hittar du inte maskinen du söker hos oss? Då råder vi dig att även söka på catused.com

CCU - Cat Certified Used

Pon Verified Used

Pon Fair Used