Gröna val

VI TÄNKER GRÖNT INOM PON
På Pon Equipment har vi ett högt fokus på miljö. Detta påverkar våra dagliga rutiner i samtliga delar av företaget och bidrar till vår gemensamma strävan; att bli Sveriges bästa serviceföretag. Vi arbetar ständigt med att minska vår egen miljöpåverkan men tillser även att våra produkter hjälper dig som kund att göra det samma. 

Caterpillar arbetar väldigt aktivt med att minska sin miljöpåverkan. I sin vision för 2020 har de som mål att minska kundernas växthusgasutsläpp med 20%, att öka kundernas effektivitet med 20% samt att öka kundernas materialhantering med 20%. Detta visar att Caterpillar har ett tydligt fokus på hållbarhet och miljö. Caterpillar satsar 8 miljoner US-dollar på forskning och utveckling varje dag! Detta ger oss möjligheten att alltid kunna leverera innovativa produkter på marknaden när det kommer till produktivitet, hållbarhet och bränsleeffektivitet. Våra produkter kommer dessutom alltid leva upp till marknadens miljökrav. 

Vill du veta mer om hur du kan sänka din miljöpåverkan och dina kostnader genom våra produkter och tjänster? Läs mer om våra Gröna Val nedan.

Innovativa produkter

Caterpillar har tagit fram en rad olika hybridmaskiner. Bland annat Cat 336E H som är en unik grävmaskin konstruerad med framtida generationer i åtanke.

Innovativa produkter

Maskinövervakning

Det är bättre att förekomma än att förekommas - få kontroll över din maskinpark med hjälp av våra övervakningssystem.

Maskinövervakning

Certified Power Train

Läs mer om våra unika drivlinerenoveringar som ökar livslängden på din maskin.

Certified Power Train

Cat Certified Rebuild

Som enda aktör på marknaden erbjuder vi totalrenoveringar.

Cat Certified Rebuild

Renoverade komponenter

Att låta renovera sina delar och komponenter är både kostnadseffektivt och miljövänligt.

Renoverade komponenter

Oljeanalys

Genom att undersöka din olja med jämna mellanrum kan vi förebygga oplanerade stopp du minskar även utsläppen av CO2 och NOx vilket i sin tur minskar din miljöpåverkan.

Oljeservice

Våra oljebilar är utrustade med unik teknik som gör att inga kemikalier kommer ut i naturen.

Oljeservice

Rengöringsprocess

Vårt arbete med service och contamination control förlänger livstiden på dina komponenter.

Rengöringsprocess

Miljöpolicy

Vi arbetar ständigt med att minska vår egen miljöpåverkan men tillser även att våra produkter hjälper våra kunder att göra det samma.

Miljöpolicy

Certifiering

Våra certifieringar hjälper oss att öka kundnytta och minska vår miljöpåverkan för ett hållbart företagande och ett hållbart samhälle.

Certifiering

Kvalitetspolicy

"Pon Equipment AB ska sälja, tillhandahålla och underhålla mobila arbetsmaskiner i enlighet med avtalade villkor."

Kvalitetspolicy