Bränslegaranti

Både förbrukning och effektivitet måste hanteras rätt för bästa lönsamhet. Vi erbjuder just nu bränslegaranti på utvalda Cat hybridmaskiner. Så vill du få bästa kontroll på förbrukning, förbättring av lönsamheten och få högre större värde av varje tank - då har du kommit rätt!

Tomgångskörning har en stor påverkan på bränsleförbrukning per timme. Och vi vill visa hur bränsleeffektiva våra maskiner är – genom rätt användning. Därför har vi tagit fram ”bränslegaranti” på tre utvalda hybridmaskiner. Modellerna är: 336F XE hybrid, 972M XE och 966M XE och erbjudanden gäller för garantin upp till 12 månader/2000 tim. 

Det handlar om bränsleeffektivitet
Att bränsle är en stor kostnad, det vet vi alla som jobbar med entreprenadmaskiner. Att veta hur man kvantifierar bränsleförbrukningen rätt är ett viktigt steg i hanteringen av dessa kostnader. Dessa två sätt att kalkylera bränslekostnader är viktigast:

BRÄNSLEFÖRBRUKNING – antalet liter du använder varje timma.
BRÄNSLEEFFEKTIVITET – hur mycket arbete du utför per liter.

Både förbrukning och effektivitet måste hanteras rätt för bästa lönsamhet. Kontakta oss för att få kontroll på din förbrukning, förbättring av lönsamhet och större värde av varje tank. FYLL I FORMULÄRET HÄR SÅ KONTAKTAR VI DIG! 

Vi har även tagit fram de tre bästa tipsen, tillsammans med vår produktspecialist, för dig för att optimera din bränsleförbrukning. Se här!Vill du läsa mer om bränsleeffektivtet?
Klicka här för att få bättre förståelse för vikten av tomgångskörning, rätt utrustning med mera.

Tomgångskörning