Lediga tjänster

Pon Equipment AB en av de främsta leverantörerna inom Caterpillars entreprenadmaskiner och närliggande produkter, samtidigt som Pon Power AB hanterar lösningar gällande Cat-motorer m.m. Vi har mer än 75 års erfarenhet som återförsäljare av Caterpillars produkter och i vårt utbudet finns över 100 maskintyper. 

Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehåll trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar. Vill du ta del av vår framgång? Ge din karriär en nystart och upptäck möjligheterna tillsammans med oss.

Det är du som anställd som gör skillnaden – på Pon arbetar vi med stor stolthet både för vårt varumärke och för bolaget. 


Verkstadsmekaniker, Timrå

2018-05-01

Just nu söker vi en verkstadsmekaniker verkstadsmekaniker till vår filial i Timrå.


Läs mer

Chef Tekniskt Center

2018-04-22

Vi söker nu en chef till tekniskt center. Läs mer om tjänsten här!Läs mer

Utbildare Tekniskt Center

2018-04-22

Vi söker nu en utbildare till tekniskt center. Läs mer om tjänsten här!


Läs mer

RESERVDELSSÄLJARE TILL PON MINING INTERNATIONAL

2018-04-08

Vi söker en driven Reservdelssäljare till vår verksamhet med placering i Gällivare. Trivs du med att arbeta självständigt och med många kontaktytor, är du social, hjälpsam och strukturerad - då är det dig vi söker!

Läs mer

Fältservice, Borlänge

2018-04-03

Just nu söker vi en person för fältservice i Dalarna. Arbetet innebär underhållsservice av Caterpillars produktprogram. Du kommer att rapportera till din Serviceledare som är placerad vid vår anläggning i Borlänge. 

Läs mer

Fältservice, Skelleftea

2018-04-03

Just nu söker vi en person för fältservice i Skellefteå. Arbetet innebär underhållsservice av Caterpillars produktprogram i Skellefteå med omgivningar. Du kommer att rapportera till din Serviceledare som är placerad vid vår anläggning i Umeå. 

Läs mer

HR Manager till Pon Mining International

2018-03-20

Vi söker en driven HR Chef till vår verksamhet med placering i Boden. Vill du ta ansvar för våra samtliga HR frågor. Trivs du med att arbeta självständigt, i ett högt tempo, med många interna och externa kontaktytor, är du noggrann, ambitiös och strukturerad - då är det dig vi söker!

Läs mer

Fältmekaniker till Kiruna/Svappavaara

2018-03-08

Pon Equipment AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner. Just nu söker vi en fältmekaniker till Kiruna/Svappavaara. Sök redan idag!Läs mer

Verkstadschef till Pon Mining i Gällivare

2018-03-08

Vi söker en Verkstadschef till på Pon Mining i Gällivare.

Läs mer

Verkstadsmekaniker till Aitik

2018-03-08

Vi söker nu en verkstadsmekaniker till vår verksamhet i Aitik.


Läs mer