Lediga tjänster

Pon Equipment AB en av de främsta leverantörerna inom Caterpillars entreprenadmaskiner och närliggande produkter, samtidigt som Pon Power AB hanterar lösningar gällande Cat-motorer m.m. Vi har mer än 75 års erfarenhet som återförsäljare av Caterpillars produkter och i vårt utbudet finns över 100 maskintyper. 

Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehåll trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar. Vill du ta del av vår framgång? Ge din karriär en nystart och upptäck möjligheterna tillsammans med oss.

Det är du som anställd som gör skillnaden – på Pon arbetar vi med stor stolthet både för vårt varumärke och för bolaget. 


Vill du bli Elizabeths kollega på lön?

2018-02-21

Läs mer

Utrustningsmekaniker, Umeå

2018-02-20

Vi söker utrustningsmekaniker till vår verkstad i Umeå.

Läs mer

Back order analyst

2018-02-11

Trivs du med att agera som spindeln i nätet och ha ansvar för att tillse att kunderna får sina reservdelsleveranser i tid? Gillar du att arbeta i ett högt tempo där perfektion är det enda som räknas? Då kan du vara vår nästa Back Order Analyst.

Läs mer

Servicemekaniker, Boden

2018-02-08

Vi söker nu en servicemekaniker till Boden. Arbetet innebär service och reparationer på Caterpillars entreprenadmaskiner.

 


Läs mer

Fältservice, Linköping

2018-01-30

Just nu söker vi en person för fältservice i Linköping. Arbetet innebär underhållservice av Caterpillars produktprogram i Östergötland. Du kommer att rapportera till din Serviceledare som är placerad vid vår anläggning i Linköping.


Läs mer

Fältservice, Växjö

2018-01-30

Just nu söker vi en person för fältservice i Växjö. Arbetet innebär underhållservice av Caterpillars produktprogram i Kronoberg och omgivningarna
Du kommer att rapportera till din Serviceledare som är placerad vid vår anläggning i Växjö.


Läs mer

Fältservice Stockholm

2017-12-20

Just nu söker vi en person inom fältservice i till vår filial i Upplands Väsby, Stockholm.


Läs mer

Fältmekaniker till Kiruna

2017-12-05

Pon Equipment AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner. Just nu söker vi en fältmekaniker till Kiruna. Sök redan idag!


Läs mer

Utrustningsmekaniker, Göteborg

2017-10-26

Vi söker utrustningsmekaniker till vår verkstad i Göteborg.


Läs mer