Servicemekaniker skift Aitik

Arbetet innebär service, reparationer och förebyggande underhåll på Caterpillars största gruvmaskiner 793, 795 och 994 som vi har serviceavtal på.
Placeringsort är truckverkstaden i Aitik, du kommer att ingå i ett skiftlag om tio mekaniker och rapporterar till produktionsledaren på ditt skift. Arbetstidsförläggningen är 2-skift: FM, EM med helg och Ledigvecka

 

2018-08-27 Din erfarenhet
För att snabbt komma in i arbetet och kunna bidra i utvecklingen av våra rutiner och vår avdelning, så är det bra om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker i fält på liknande produkter. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Körkort B krävs.

Dina personliga egenskaper
Du måste vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga, då vi arbetar som ett team. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Du är en självgående person som kan filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser till helheten. Datorvana är en merit, då den används till både felsökning, tidsrapportering, servicelitteratur, mail mm.

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten ringer du till någon av våra produktionsledare eller till Platschef Thomas Backman 070 2952831. 
Produktionsledare Mats Pettersson 070 2623266
Produktionsledare Göran Kaati 072 2186600 
Produktionsledare Klas Eklund 072 5126644

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi kommer att tillämpa löpande urval och tillsättning av tjänsterna, så skicka in din ansökan snarast! Du söker ovan nämnda tjänst genom att maila ett kortfattat CV och ett personligt brev till: ansokan@pon-cat.com - märk din ansökan med ”Servicemekaniker Skift Aitik”.
 

Share