Renoveringar

Är du i behöv av att renovera din maskin? Då har du kommit helt rätt! Alla våra renoveringsalternativ ger din Cat-maskin förutsättningar att jobba längre och på ett mer kostnadseffektivt sätt.


Går komponenter i maskiner sönder skapar det oplanerat stillestånd, vilket minskar din vinst. Hos Pon får du suveräna alternativ kring maskinrenovering av din Cat-maskin. Vi erbjuder smarta och kostnadseffektiva sätt att förlänga din Cat-maskins livslängd genom våra olika renoveringar. 

Om du väntar tills en komponent går sönder blir en renovering mycket dyrare, du får obalans i din verksamhet och kostnaderna för att oplanerat låta en maskin stå stilla minskar din vinst rejält. Både CCR/CPT är två unika tjänster som bara Pon Equipment kan erbjuda.


Cat Certified Rebuild

Som enda aktör på marknaden erbjuder vi totalrenoveringar.

Cat Certified Rebuild

Certified Power Train

Läs mer om våra unika drivlinerenoveringar.

Certified Power Train

Motorrenoveringssats

Pon erbjuder 4 nivåer av motorrenoveringssatser för att bäst kunna möta dina specifika behov och kunna ge dig rätt prisnivå. Varje sats är designad för att spara tid och sänka kostnader.

Motorrenoveringssats

Renovering till fast pris

Renovering till fast pris utförs av våra utbildade mekaniker som använder de rätta verktygen och Cats reservdelar, som det ställs hårda krav på.

Renovering till fast pris