Markten

Pon Power is actief in verschillende marktgebieden. Gespecialiseerde teams richten zich op klanten in onder andere: de zeevaart, de binnenvaart, de visserij, de jachtenbouw en de (natte) aannemerij. De landtoepassingen vinden plaats in de sectoren: datacenters, tuinbouw, industrie, energiebedrijven, gezondheidszorg, aannemerij en de markt voor transport en logistiek.

De teams bestaan uit specialisten die met beide benen in de dagelijkse praktijk staan. Zij zijn bekend met de specifieke aspecten die leven binnen de verschillende toepassingsgebieden. Naast het bedienen van de Nederlandse markt, is Pon Power actief voor ondernemingen die internationaal opereren zoals scheepswerven, oliemaatschappijen en bouwers van baggermaterieel.

Pon Power levert meer dan een product

Met de Caterpillar motoren biedt Pon Power totaaloplossingen voor het efficiënt en betrouwbaar omzetten en beheersen van energie. Of het nu de aandrijving van een schip of machine betreft, een (nood)stroomaggregaat of een complete warmtekrachtinstallatie. Pon Power biedt klanten een efficiënte oplossing van topkwaliteit met Caterpillar motoren als degelijke, economische en betrouwbare krachtbron. Daarnaast denkt Pon Power graag mee in het gehele traject, van ontwerp tot onderhoud en monitoring van uw systeem.

Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

+31(0)78-64 20 560

Of neem direct contact op met uw lokale specialist

Alle contactpersonen

Altijd bereikbaar

Onze Service monteurs zijn 24 uur per dag,  7 dagen per week bereikbaar!  Service