Scheepvaart

De scheepsmotoren van Caterpillar staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en lange standtijden.

Scheepvaart

De scheepsmotoren van Caterpillar staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en lange standtijden. Pon Power levert en onderhoudt scheepsmotoren met een voortstuwingsvermogen of hulpvermogen van 60 kW tot ruim 5400 kW en dieselgeneratorsets van 10 kVA tot 6500 kVA. Door onze uitgebreide kennis in de scheepvaart leveren wij meer dan een motor of generator alleen. Denk hierbij aan advies op maat door toegewijde adviseurs die weten wat er bij u speelt,  snelle service door het wereldwijde servicenetwerk van Caterpillar en preventieve onderhoudsprogramma’s. 

Wereldwijd service netwerk

Alles wat u nodig heeft voor uw schip komt van een leverancier met een wereldwijd service netwerk. De dealers van Caterpillar zijn aanwezig op elk continent, met getrainde professionals en originele Cat onderdelen.

service-200x113Pon Power werkt met onderhoudsovereenkomsten op maat voor onderhoud van uw motor. Uiteenlopend van basis onderhoudsvormen tot en met full-service overeenkomsten. Daarnaast zijn er in Nederland meerdere servicevestigingen van Pon Power, waardoor we altijd dichtbij zijn. En wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! 

Lees meer over de services van Pon Power


Marine Power Products Guide

Download nu

Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

+31(0)78-64 20 560

Of neem direct contact op met uw lokale specialist

Alle contactpersonen

Stel ons uw vraag

Wilt u meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Stel uw vraag

Brochures Scheepvaart

Generator huren?

Wilt u liever een dieselgeneratorset huren? 

Energyst.com