Afval & Recycling

Ervaar onze material handler mobiele graafmachines of de speciale 'waste uitvoering' wielladers. Ook eens gedacht aan recyclingmachines van Komptech? Vraag ons naar het complete aanbod.

Machines

Afval en recycling

Door het slim inzamelen en duurzaam te verwerken van afval, doet dit dienst als nieuwe grondstof of als herbruikbare bouwstof. En als er echt niets meer van afval gemaakt kan worden, dan wordt het ingezet voor het opwekken van verschillende energiebronnen als bijvoorbeeld biomassa door middel van verbranding. 

Kortom, afval kan bijdragen aan het bewust omgaan met primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen. Winst voor het milieu. Dat is betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement. Verschillende producten van Pon Equipment zijn inzetbaar bij de processen van afvalmanagement. Cat wielladers en mobiele graafmachines, in de overslag uitvoering, zijn uiterst geschikt bij de werkzaamheden binnen dit segment. 

Daarnaast is Komptech Europees marktleider in zowel stationaire als mobiele installaties voor mechanische en biologische afvalverwerking en compostering zoals shredderen, windshiften, zeven, chippen en verkleinen.

Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

088 - 737 75 00

Of neem direct contact op met uw lokale specialist