Haven & Overslag

Terminals die zijn gespecialiseerd in de overslag en opslag van ijzererts, kolen en andere grondstoffen dienen continu dienstverlening te bieden.

Machines

Haven en overslag

Terminals die zijn gespecialiseerd in de overslag en opslag van ijzererts, kolen en andere grondstoffen dienen volcontinu dienstverlening te bieden. Schepen laden en lossen aan een stuk door.

Er wordt gewerkt volgens hoge veiligheidsstandaards en men besteedt veel zorg aan mens, milieu en omgeving. Van machines wordt in deze omgeving en werkomstandigheden veel verwacht. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn hierbij uiterst belangrijk. Onder andere Cat wielladers, bulldozers en knikgestuurde dumptrucks zorgen voor de leveringszekerheid. Cat schrankladers met aangepaste verlaagde CE gekeurde cabine, ruimen het overschot van de transportbanden op en vegen de dekken in de schepen aan. 

Pon Equipment biedt daarnaast de dienstverlening van een mobiele werkplaats op locatie tot 24/7 onderdelenlevering. Uw werk moet altijd doorgaan! Met Pon Equipment kan dat zorgeloos.

Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

088 - 737 75 00

Of neem direct contact op met uw lokale specialist