Zand, grind en gravel

Service bij Pon Equipment is belangrijk. Machines mogen niet stilstaan, uw werkzaamheden moeten altijd door kunnen gaan.

Machines

Zand, grind en gravel

Ondernemers hebben door de jaren heen enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Bouwspecifieke eisen, duurzaamheid, korte deadlines, regelgeving en meer. Voor een dealer als Pon Equipment is meedenken en inspelen op de wensen van afnemers belangrijker dan ooit. 

Pon Equipment ontwikkelt, samen met fabrikanten, machines en toebehoren die de afnemer wenst om zo een hoge productiesnelheid en laag brandstofverbruik te kunnen garanderen.

Veel bedrijven richten zich op de productie van- en handel in materialen en grondstoffen voor de bouw, levering van zand, grind, klei, betonmortel en granulaten naast het produceren tot duurzame grondstoffen voor de cement-, beton- en afvalindustrie. 

Cat wielladers in de series 950 tot 988, knikgestuurde dumptrucks in de serie 730 tot 740 en verschillende rupsgraafmachines zijn uitermate geschikt voor de logistieke processen bij deze handelsprodukten. Geen lading is teveel.

Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

088 - 737 75 00

Of neem direct contact op met uw lokale specialist