McCloskey International

McCloskey International, marktleider in breken en zeven, heeft Cat dealer Pon Equipment verwelkomd in zijn wereldwijde distributienetwerk. Pon Equipment is van plan om de zichtbaarheid van McCloskey in Nederland en Luxemburg flink te gaan vergroten.

McCloskey-S130-3D-W-Screener

"Met Pon Equipment versterken we ons wereldwijde distributienetwerk nog verder. Het is cruciaal dat we kunnen samenwerken met betrouwbare CAT-dealers die de middelen, de service en de ondersteuning bieden die klanten van McCloskey mogen verwachten. We verwachten dat Pon Equipment een aanzienlijke bijdrage gaat leveren aan onze groei", aldus Seamus Doyle, International Sales Manager bij McCloskey International.  "Pon Equipment heeft uitstekende relaties met klanten in de bouw, en de samenwerking zal niet alleen goed zijn voor onze bedrijven, maar ook - en dat is nog veel belangrijker - voor de klanten zelf."


Jörgen van der Voorden is als segment manager Industry & Recycling verantwoordelijk voor deze nieuwe tak binnen Pon Equipment . "Voor de komende vijf jaar verwachten we een aanzienlijke groei in de bouw- en afvalverwerkingsindustrie, en passen ons productaanbod aan op deze opkomende markten", aldus van der Voorden.

Pon Equipment rust klanten bij de overheid en in het bedrijfsleven uit met producten van Caterpillar, in alle mogelijke sectoren. De McCloskey machines zullen aangeboden gaan worden op de industrie- en afvalverwerkingsmarkten, ter aanvulling op andere internationaal bekende merken, zoals Komptech. Op de vraag waarom Pon Equipment heeft besloten om McCloskey-dealer te worden antwoordt Van der Voorden: "Door de producten van McCloskey toe te voegen aan ons aanbod verstevigen we onze strategische positie als full solutions company. We kunnen nu een compleet portfolio aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten. En daarnaast is Cat niet helemaal nieuw binnen McCloskey International. De machines zijn uitgerust met een Cat diesel motor, die voldoet aan de strenge emissienormen en prestaties en efficiëntie levert die je mag verwachten van Caterpillar.”

Meer informatie? Klik hier voor de website van McCloskey

 
Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

088 - 737 75 00

Of neem direct contact op met uw lokale specialist