Over Pon

Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven, is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Bij Pon werken bijna 13.000 mensen verspreid over 250 vestigingen in 23 landen.

collage_2

Het beste bieden
Pon heeft als doel om haar (potentiële) klanten elke dag het beste te bieden. Wat Pon te bieden heeft is gebaseerd op hoogwaardige producten van de beste fabrikanten, aangevuld met services als onderhoud, reparatie, lease, verhuur, en financiering. Het zijn de mensen bij Pon die het verschil maken: zij werken met veel trots voor de merken en voor Pon.

Toegevoegde waarde
Zoveel mogelijk waarde toevoegen in de relatie tussen klant en fabrikant staat bij Pon hoog in het vaandel. Aan de basis staan kwalitatief hoogwaardige producten van A-fabrikanten, waaronder Caterpillar grondverzet, Volkswagen auto’s, MAN trucks, Gazelle fietsen en Continental banden.

Aanvullend, maar niet minder belangrijk, zijn de diensten die bij deze producten horen zoals: onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en verzekering. Voor grondverzet en recycling bent u hiervoor aan het juiste adres bij Pon Equipment.

Langdurige relatie
Pon hecht veel waarde aan langdurige relaties, zowel met fabrikanten als met klanten. Door te investeren in relaties kan Pon haar dienstverlening optimaal blijven afstemmen op de wensen en eisen van de klant.

Het merendeel van de activiteiten van Pon is gericht op de import, logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van producten die wat betreft aard, kwaliteit en organisatie goed op elkaar aansluiten.

Focus op lange termijn en continuïteit
- Familiewaarden
- Klantgericht
- Als één team
- Ondernemerschap is essentieel
- Ambitieus
- Relaties voor de lange termijn
- Beide benen op de grond
- Plezier in wat we doen

Meer informatie kunt u vinden op www.pon.com