Valser

Cat valsene er utstyrt med to ulike verktøy for å måle kompaktering: CMV (Compaction Meter Value) er et rekylbasert målingssystem for granulert underlag. Systemet måler stivhet i bakken og sikrer bedre kvalitet på kompakteringen. MDP (Machine Drive Power): måler hvor mye kraft som trengs for valsen å rulle over overflaten. Med andre ord så måler den motstanden i underlaget og kan dermed gi informasjon om bæreevnen til underlaget. 

MDP fungerer på alle typer masse, med og uten vibro på, på slett eller padfoot trommel. Dataene fra MDP kan så brukes til dokumentasjon. Dataene finner du enkelt i VisionLink på PCen eller nettbrett. 

Alle Cat valsetog kan leveres med Trimble CCS900 kompakteringskontroll med GPS fra SITECH. Dette er det eneste systemet som er fullt integrerbart med Cat valsens elektriske styringssystem og som dermed er i stand til å bruke MDP sensoren i Cat valsen. Systemet registrerer og kartlegger kompakteringen under arbeid og koordinerer dataene med GPS-posisjon for målingen. Dette gir deg som entreprenør mulighet for å kontrollere kompakteringskvaliteten i sanntid og gir enklere analyser til nødvendig dokumentasjon i hht.N200-kravene for ditt prosjekt. Disse egenskapene forbedrer arbeidskvaliteten, reduserer eie- og driftskostnader samt unødvendig manuelt arbeid. Utnytt teknologien i Cat valsene og “kjør til alt blir grønt!”

Filter

Type

{facetGroupTitle}

Har du spørsmål?

Ring eller send oss en forespørsel

815 66 500 eller Kontaktskjema