Oil & Gas

Veiligheid staat bij Pon Power hoog in het vaandel en als een van de weinige platina dealers van Caterpillar hebben wij de meest uitgebreide kennis in huis om de olie- en gassector te bedienen.

Caterpillar motoren en generators

Oil & Gas

In de olie- en gassector gaat veiligheid en beschikbaarheid voor alles. Daar passen de motoren van Caterpillar bij, die voldoen aan de strengste certificeringen en (emissie)eisen.

Maar dat geldt ook voor Pon Power. Veiligheid staat bij Pon Power hoog in het vaandel en als een van de weinige platina dealers van Caterpillar hebben wij de meest uitgebreide kennis in huis om de olie- en gassector te bedienen.

Wij hanteren de ‘zero failure philosophy’: uitval is geen optie. Met onze uitmuntende serviceorganisatie, het online monitoren en gecertificeerde monteurs bent u verzekerd van up-time levering. Maar u kunt ook innovatie verwachten. Samen met onze klanten ontwikkelen wij groene oplossingen en zijn we altijd op zoek naar de laagste total cost of ownership. 

Wereldwijd service netwerk

Alles wat u nodig heeft voor uw schip komt van een leverancier met een wereldwijd service netwerk. De dealers van Caterpillar zijn aanwezig op elk continent, met getrainde professionals en originele Cat onderdelen.

service-200x113Pon Power werkt met onderhoudsovereenkomsten op maat voor onderhoud van uw motor. Uiteenlopend van basis onderhoudsvormen tot en met full-service overeenkomsten. Daarnaast zijn er in Nederland meerdere servicevestigingen van Pon Power, waardoor we altijd dichtbij zijn. En wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! 

Lees meer over de services van Pon Power


Contact

Contact your local service representative Bel het algemene nummer

+31(0)78-64 20 560

Of neem direct contact op met uw lokale specialist

Alle contactpersonen

Stel ons uw vraag

Wilt u meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Stel uw vraag

Brochures Oil & Gas