Pon Power lanceert webshop voor kleinere aggregaten

Hoogwaardige Caterpillar producten eenvoudig en snel te bestellen

11-7-2017 Als consument zijn we inmiddels gewend om heel veel producten online te kopen. Als het gaat om generatorsets (aggregaten) en andere complexe producten voor bijvoorbeeld de scheepvaart, agrarische sector en industrie is dit nog vrij ongebruikelijk. Pon Power wil daar verandering in brengen door kleinere generatorsets online aan te bieden via pon-cat.com/aggregaten. Het gaat hier om een gedeelte van het productassortiment, voornamelijk de kleinere generatorsets en aanverwante producten.

Commercieel Directeur Jochem Neuteboom: “Pon Power wil continue innoveren, ook als het om serviceverlening gaat. Een webshop was daarom voor ons een hele logische stap. We bieden klanten hierdoor veel transparantie en snelheid. Het is heel duidelijk wat de producten kosten en hoe snel we ze kunnen leveren. Dit gaat echter nooit ten kosten van onze persoonlijke serviceverlening. Iedere bestelling wordt opgevolgd door onze productspecialisten waarbij persoonlijk advies geboden wordt.”

Productassortiment
In de webshop zijn de Cat generatorsets modellen C1.1, C1.5, C2.2, C4.4, C4.4 Acert, C7.1 Acert (tot 200 kVA) verkrijgbaar. Daarnaast zijn er via de website aanverwante producten verkrijgbaar zoals wandcontactdozen, zwerfkasten, filters en accu’s. De producten zijn via de website aan te vragen, waarna een productspecialist contact opneemt om de aanvraag met de klant door te spreken. Afhankelijk van voorraad en geselecteerde opties is de levertijd 3 tot 5 werkdagen.

Bekijk ons aanbod Cat dieselaggregaten